Mannen Shirts


Onze shirts zijn verkrijgbaar in de online-webshop baardtekracht.spreadshirt.nl.

Hier kun je zelf je artikel uitzoeken en online bestellen.
Je rekent af via Ideal en je artikelen worden thuis bezorgd.
Geregeld zijn er kortings-acties, deze zal ik met jullie delen via in de wolkjes.

baardtekracht

Hoe werkt de webshop:
Mannen artikelen verkrijgbaar in de online-webshop baardtekracht.spreadshirt.nl. 
Of ga naar indewolkjes.spreadshirt.nl waar je diverse kleding kan kiezen.Producten worden via spreadshirt geproduceerd en geleverd. Je rekent af via I-deal en je artikelen worden thuis op de mat bezorgd, dit duurt ca.5 werkdagen.
Bij elk artikel staat bij de detail omschrijving de maatvoering van het product omschreven. Iedere bestelling die je bij Spreadshirt bestelt is een uniek, teruggestuurde producten kunnen niet opnieuw worden verkocht – wat je terugstuurt belandt dus simpelweg in de afvalbak. Let dus goed op de maatvoering
Retourzending
Retourzending is mogelijk en kan binnen 30 dagen na de bestelling. Producten worden via spreadshirt geproduceerd en ook retour gezonden. Als de door jouw bestelde goederen gebreken vertonen (bijvoorbeeld omdat er een drukfout gemaakt is), dan nemen zij het uiteraard terug en krijg je je geld terug of ze sturen je een foutloos shirt. Je kunt hier meer over lezen in hun Klanten-voorwaarden. Ook wanneer er niets aan de goederen mankeert, kun je binnen 30 dagen na je bestelling:
• producten die je niet bevallen bij ons probleemloos omruilen,
• hiervoor in de plaats een tegoedbon voor een van je volgende bestellingen krijgen, of
• de aankoopprijs terug ontvangen, mits het bestelde product niet door jezelf ontworpen was. Als een van deze redenen zich voordoet, neem dan alstublieft contact op met de klantenservice van spreadshirt.

Zeer geregeld zijn er kortings-acties, deze zal ik met jullie delen via onze facebook pagina van in de wolkjes. www.facebook.com/InDeWolkjes
Mocht je vragen hebben kun je natuurlijk altijd contact met mij opnemen.
Dit kan via info@indewolkjes.nl